Kalėdinis MRU-ROSK Consulting “žaibo“ turnyras (ONLINE)


Varžybos vyks gruodžio 29 dieną 19 val. Chess.com serveryje, MRU-ROSK Consulting klube.

Turnyre gali dalyvauti visi MRU-ROSK Consulting klubo nariai. Išankstinė registracija jiems nereikalinga. Registracija į turnyrą atsidaro likus valandai iki jų pradžios, t. y. 18 val.

Varžybos asmeninės. Žaidžiami 11 ratų šveicariškąja sistema pagal Chess.com šachmatų taisykles. Laiko kontrolė partijai 3 min. + 2sek. už kiekvieną padarytą ėjimą.

Turnyro poravimas ir žaidimas vyks Chess.com serveryje. Organizatoriai neatsako už galimus serverio techninius nesklandumus bei negali koreguoti turnyro eigos. Jei dėl techninių problemų turnyras nutrūks ir nebus galimybės jo pratęsti, varžybos bus peržaidžiamos, išskyrus atvejį, kai sužaista daugiau nei 2/3 ratų ir galima atkurti turnyrinę lentelę (tokiu atveju ji pripažįstama galutine).

Prizinį fondą sudaro organizatorių skiriami 100 €. I prizas – 50€. II prizas-30€, III – 20€. Tiems, kurie dar nėra MRU-ROSK Consulting klubo nariai, bet nori dalyvauti turnyre, reikia:
1. Užsiregistruoti chess.com svetainėje. Pageidautina, jog prisijungiant nurodytumėte tikrą vardą ir pavardę savo profilyje.
2. Užsiregistravus pateikti prašymą prisijungti prie MRU-ROSK Consulting klubo narių.
3. Į organizatoriaus IM Vaido Sakalausko el.paštą aasas71@yahoo.com nusiųsti savo prisijungimo vardą .
4. Nueiti į klubo puslapį gruodžio 29 d. nuo 18 iki 19 val., registruotis į turnyrą ir dalyvauti.