MRU-ROSK Consulting Valstybės atkūrimo dienos turnyras (ONLINE)


Varžybos vyks vasario 16 dieną 19:30 Chess.com serveryje, MRU-ROSK Consulting klube.

Turnyre gali dalyvauti visi MRU-ROSK Consulting klubo nariai. Išankstinė registracija jiems nereikalinga. Registracija į turnyrą atsidaro likus valandai iki jų pradžios, t. y. 18:30.

Varžybos asmeninės. Žaidžiami 11 ratų šveicariškąja sistema pagal Chess.com šachmatų taisykles. Laiko kontrolė partijai 3 min. + 2sek. už kiekvieną padarytą ėjimą.

Turnyro poravimas ir žaidimas vyks Chess.com serveryje. Organizatoriai neatsako už galimus serverio techninius nesklandumus bei negali koreguoti turnyro eigos. Jei dėl techninių problemų turnyras nutrūks ir nebus galimybės jo pratęsti, varžybos bus peržaidžiamos, išskyrus atvejį, kai sužaista daugiau nei 2/3 ratų ir galima atkurti turnyrinę lentelę (tokiu atveju ji pripažįstama galutine).

Nugalėtojas apdovanojamas taure. Prizininkai apdovanojami medaliais ir diplomais. Prizinį fondą sudaro organizatorių skiriami 100 €. I prizas – 50€. II prizas-30€, III – 20€. Geriausiai sužaidusi moteris ir moksleivis bus apdovanoti medaliais ir daiktiniais prizais.

Turnyrą organizuoja Mykolo Romerio universiteto sporto ir sveikatos centras ir VŠĮ “Šachmatų pasaulis“.

Dėl papildomos informacijos kreiptis į IM Vaidą Sakalauską – 865086926 ,  aasas71@yahoo.com

Organizatoriai pasilieka teisę daryti būtinus nuostatų pakeitimus.